توضیحات
در سال ۱۳۸۸ جمهوری اسلامی ایران درگیر اغتشاشاتی شد که به ظاهر در اعتراض به نتیجه انتخابات صورت میگرفت اما در اصل ماحصل برنامهریزیهای مستمر دشمنان مردم بود؛ همانطور که طی به اصطلاح بحران داخلی سوریه که کمی بعد از فتنه۸۸ آغاز شد، تونلهایی زیرزمینی به دست آمد که تاریخ حفر آنها به یک دهه قبل باز میگشت. وقایع سال ۸۸ ایران اسلامی نتیجه دههها تهاجم و شبیخون به فرهنگ و قتل عام فرهنگی خاموش نسلهای متمادی این کشور بود که تحت سناریوهای تدوین شده تصمیمسازان غربی برای فروپاشی نظام اسلامی صورت گرفته بود. نظام سلطه تمام توان خود را به کار گرفت تا محصول بذرهای کاشته در مغز و قلب ملت ایران را برداشت کند اما ایستادگی رهبری انقلاب و مؤمنان، نصرت الهی را شامل این سرزمین کرد و دشمنان را به ذلت کشاند. مانند تمام شکستهای قبلی، دشمن ناامید نشد و تمرکز و توجه خود را معطوف سایر سناریوها و گزینههایش نمود. اکنون پس از نه سال، یکی از این سناریوها با درصد موفقیت بالایی در حال دنبال شدن است، سناریویی که دشمن به عیان آن را به عنوان آینده مطلوب خویش برای جمهوری اسلامی ایران، در فصل ۸ سریال استراتژیک ۲۴ به تصویر کشید و تنها چند روز پس از یومالله ۹ دی ۸۸ به نمایش گذاشت، در دورانی که نخبگان و خواص جامعه هشدارهای رهبری و علماء و بزرگان انقلاب اسلامی پیرامون حرکات دشمن پس از فتنه را نمی شنیدند.
در طرف مقابل در ایران، به جز دو جنجال رسانهای سطحیِ و ژورنالیستی که بابت شباهت نام رئیس جمهور کامستان با رئیس جمهور دولت یازدهم و شباهت اعداد مذاکرات هستهای آمریکا و کامستان با اعداد مذاکرات هستهای ایران و ۵+۱ برپا شد، هیچ توجه جدی و تعمق قابل قبولی در این باره صورت نگرفت و البته دور از انتظار هم نبوده و نیست. نباید انتظار داشت مسئولانی که عمده تمرکز خود را معطوف به تقدیس و کپیبرداری از سینمای فرانسه میکنند و فیلمسازانی که دغدغه ساخت علایق شخصی خویش را داشته و یا به لودگی و طنزهای سخیف و ویرانگر فرهنگی با گیشههای میلیاردی روی آوردهاند نسبت به این موارد حساس بوده و اساساً بتوانند از آثار هنری استراتژیک دشمن، فهم استراتژیک پیدا کرده و در مقابل آن به آگاهسازی و در ادامه اقدام عملی دست بزنند.
در این کتاب سعی می شود مقایسه ای تطبیقی بین برخی رویدادهای کلان سیاسی و اقتصادی جمهوری اسلامی و فصل ۸ سریال ۲۴ صورت گیرد تا مخاطبان با نمونهای از نمایش سناریوهای سیاسی در قالب محصولات هنری آشنا شوند و نیز جنبههای مختلف این سناریوی ترسیم شده برای جمهوری اسلامی از حیث تحقق و یا عدم تحقق تبیین شود. این امر فواید دیگری هم دارد و بازخوانی مجدد فصل ۸ سریال ۲۴ میتواند از یکسو هشداری باشد بابت ضعف دشمنشناسی خواص و متولیان متعدد حوزه فرهنگ و هنر کشور و از سوی دیگر ابعاد بیشتری از سینمای استراتژیک را، برای مخاطبان گرامی روشن کند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.